Benefietconcert met ‘Vox Jubilans’ op woensdag 28 juni 2017

Graag willen wij je attenderen op het benefietconcert dat op woensdag 28 juni 2017 georganiseerd zal worden en waarvan de opbrengst geheel ten goede zal komen aan Als kanker je raakt. Aan dit concert zal medewerking worden verleend door Hervormde Gemengde Zangvereniging ‘Vox Jubilans’ uit Waddinxveen. Dit koor staat onder leiding van de bekende dirigent/organist André van Vliet.

Verder werken aan deze avond mee Maria den Hertog (mezzosopraan), Jacob Schenk (tenor), Bert Kruis (orgel) en Arjan en Edith Post (trompet). Zowel het koor als hun dirigent én alle bovengenoemde musici hebben spontaan en enthousiast hun belangeloze medewerking toegezegd! Wij vinden dit echt heel bijzonder en waarderen dit zeer.

Ds. Arie van der Veer, medeoprichter en bestuurslid van Als kanker je raakt, zal een overdenking houden en het werk van de stichting nader toelichten.

De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in de Adventskerk, Julianastraat 69, 2405 CG Alpen aan den Rijn. Deze prachtige kerk, die ons kosteloos ter beschikking wordt gesteld, heeft een mooi orgel en een heel goede akoestiek. Kortom, het belooft een mooi en ‘compleet’ concert te worden met hopelijk een goed gevulde kerk.

De toegangsprijzen zijn:

  • voorverkoop € 11,- inclusief programmaboekje en koffie/thee in de pauze (via de webshop kunnen plaatsen gereserveerd worden).
  • aan de kerk € 12,50 inclusief programmaboekje en koffie/thee in de pauze
  • kinderen t/m 12 jaar € 5,-

Meer informatie: Mathilde de Wit-van Weelde, 06-22218488.

Graag tot 28 juni!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *