Bekijk de nieuwe video over (het werk van) Als kanker je raakt

Wij hebben iets bijzonders te melden. Iets waar we ontzettend blij mee zijn. En dankbaar voor. De laatste maanden van vorig jaar hebben wij namelijk – samen met het productiebedrijf BlackDesk uit Goes – hard gewerkt aan een nieuwe video over (het werk van) Als kanker je raakt. En nu is hij af.

Wij zijn er superblij mee. Een verhaallijn die binnenkomt, pakkende beelden, prachtige personen. Het is een mooi geheel geworden, vinden wij. De video trekt aandacht, boeit, roept herkenning op en brengt mooi in beeld waar wij als stichting voor staan. Bijzonder is dat alle personen in de film persoonlijk door kanker geraakt zijn. Dat maakt de video uniek.

Dankzij onze nieuwe video zijn wij in staat mensen te bereiken, die wij nog niet eerder bereikt hebben. Om hen op een visuele, pakkende manier uit te leggen wat wij voor hen kunnen betekenen! Daar zijn wij blij mee en dankbaar voor. Trouwens, wij zijn ook blij dat deze video ons zal helpen om eventuele sponsors en andere belangstellenden voor ons werk te interesseren.

We hopen dat jij het eindresultaat ook mooi vindt. Je kunt hem hieronder bekijken. Leuk als je op YouTube ook je reactie achterlaat. Daarbij willen wij je vragen om hem te delen via Facebook, Twitter, Linkedin… noem maar op! Het zou natuurlijk helemaal tof zijn als je er ook een persoonlijke aanbeveling of iets dergelijks bij schrijft.

Hoe meer bekendheid, hoe beter. Wil jij helpen?!

Met vriendelijke groeten,
Als kanker je raakt

Rita Renema
Directeur

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *