Ontmoetingsdag Als kanker je al jong raakt

youngZit je net in je examenjaar, krijg je te horen dat je kanker hebt. Of iemand heel dichtbij je krijgt kanker. Zoiets zet meteen je hele leven op zijn kop. Heftige emoties waaien door je hoofd. Maar met wie kun je daar over praten?

Samen met Noreen Hartlooper wil ik met jullie in gesprek. We hebben zelf allebei op jonge leeftijd kanker gehad. Juist in die moeilijke periode ervoeren we dat God erbij was. Dit maakt ons enthousiast om iets te betekenen voor anderen met kanker.

Onze activiteit is voor jongeren rond de 15-18 jaar die zelf of in hun omgeving geraakt zijn door kanker. Op 28 mei 2016 is er een ontmoetingsdag. Deze dag zal plaatsvinden in Strandpaviljoen Paal 14, ZeeZijde 7 in Katwijk. We praten daar met elkaar over kanker en over God, lunchen met elkaar, maken een strandwandeling en sluiten spectaculair af! Dat laatste blijft een verrassing.

Als je zelf al jong geraakt bent door kanker dan vinden we het fijn als je ons een bericht stuurt. We houden je dan op de hoogte. Als je jongeren kent die in aanmerking komen voor deze dag dan stellen we het op prijs als je ze hier op wilt wijzen. Deelname is gratis. Meer informatie volgt later. Voor vragen of aanmeldingen, neem contact op young@alskankerjeraakt.nl.

Hartelijke groeten,

Sijbrand Alblas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *