Als kanker je raakt toegelaten in het register van OOK Wijzer

Wij zijn bijzonder blij te kunnen melden dat de stichting Als kanker je raakt recent als volwaardig lid is toegelaten tot het register van de OOK Wijzer. Wij zijn te vinden onder de beroepsgroep lotgenotengroep. Stichting OOK staat voor Optimale Ondersteuning bij Kanker. Zij wil patiënten en hun naasten helpen om beter om te gaan met de impact van kanker door het bieden van de juiste ondersteuning op het juiste moment.
Stichting OOK biedt deze ondersteuning in ziekenhuizen, centra en online. Voor het vinden van passende ondersteuning is onlangs de OOK Wijzer gelanceerd. In deze online tool kan de gebruiker aangeven op welke gebieden in het leven hij of zij (in meer of mindere mate) problemen ervaart. Vervolgens krijgt de gebruiker een persoonlijk advies over passende (oncologische) hulpverlening in de buurt.

Nu Als kanker je raakt als volwaardig lid is toegelaten tot het register van de OOK Wijzer, zullen mensen die informatie inwinnen over lotgenotengroepen gewezen worden op de themadagen van onze stichting. Ook voor de (toekomstige) samenwerking met het KWF, ziekenhuizen etc. is het van belang om in het kwaliteitsregister van OOK te zijn opgenomen.
Als kanker je raakt is daarom heel dankbaar en blij met deze toelating.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *