Als kanker je raakt in het Noorden op de kaart

Op zaterdag 9 september was Stichting Als kanker je raakt van de partij op de RUN Winschoten. De hardloopwedstriid – Nederlands oudste ultraloop – bestaat uit verschillende onderdelen. Het team van Als kanker je raakt heeft meegedaan aan de 10 x 10 kilometer estafette.

Het was even zoeken om teamleden te vinden, maar het lukte uiteindelijk om een mooie equipe te formeren. Ons team was gemixt: jong en oud, Groningers en Friezen, christen en niet-christen, snel en wat minder snel. De meesten kenden elkaar vooraf niet, maar binnen 5 minuten was het net alsof wij elkaar al lange tijd kenden.

Ondanks de warmte hebben we goed gelopen. De echte winst was natuurlijk dat we het werk van Als kanker je raakt onder de aandacht hebben kunnen brengen. In de weken voor de RUN verschenen we in diverse media. Op het evenement zelf waren we goed zichtbaar met een grote, opvallende tent. We zijn dankbaar voor de hulp van de organisatie van de RUN Winschoten. In 2024 hopen we er opnieuw bij te zijn, misschien wel met meerdere teams uit heel het land.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *