Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zin in leven?! 23 maart 2018

23/03/2018, 10:30 - 15:30

Waarom?
De confrontatie met kanker heeft een grote impact en roept veel levens- en zingeving vragen op. Vragen kunnen zich genadeloos opstapelen, ze gaan over kwetsbaarheid, over sterfelijkheid, over hoe nu verder? Waar kan je heen met vragen: Waarom overkomt mij dit? Waar is God? Hoe pak ik het leven weer op? Hoe geniet ik van het leven? Het is een balanceren tussen gevoelens van machteloosheid, zinloosheid, verdriet, maar ook van dappere moed, verbondenheid en doorzettingskracht.

Voor wie?
Voor iedereen die met kanker en de lichamelijke gevolgen van kanker wordt geconfronteerd. Hoe pak je het leven weer op? Het leven is zo anders geworden. Dingen die ik vroeger belangrijk vond zijn minder belangrijk geworden. Ik mag weer allerlei dingen doen, maar ik hecht waarde aan allerlei andere zaken. Er zijn mensen weggebleven en anderen zijn er bijgekomen.

Door wie?
De ontmoetingsdagen worden georganiseerd door de stichting Als kanker je raakt en worden, afhankelijk van de plaats, verzorgd door o.a: Karin Smit, Margreet Verspuij, Julia Molenaar, Lies Nijman, Bouwina de Haan, Dorien Koetsier, Henriette Brilman, Wijnanda Heslinga, Trudi Bos.

Het doel?
Ontmoeting, (h)erkenning, (geloofs)bemoediging.

Kosten?
Geen

Gegevens

Datum:
23/03/2018
Tijd:
10:30 - 15:30

Locatie

Regio Amsterdam
Centrum 't Hoogt, Kerkplein 45
Abcoude,
+ Google Maps